Escriptor, historiador i excursionista

Nou llibre “Curiositats naturals a prop de Barcelona”

Després d’unes setmanes d’espera, finalment el meu nou llibre “Curiositats naturals a prop de Barcelona” realitzat amb Cossetània Edicions, ja és pot trobar a les llibreries especialitzades. És el núm. 129 d'”Azimut”, col·lecció de guies de muntanya capdavantera en el món excursionista a Catalunya.

El llibre està distribuït en tres seccions anomenades “pedra” on podeu trobar roques singulars, cingles, coves i balmes d’interès; “aigua” on trobareu els salts d’aigua, gorgs i brolladors naturals més rellevants i “arbres” on hi haurà els boscs més esponerosos i arbres més rellevants de la zona descrita a la guia que són, aproximadament, les comarques de la província de Barcelona.

70 curiositats amb 70 itineraris que us acostaràn a un indrets seleccionats amb molta cura d’un marcat interès excursionista i paisatgístic.

Espero que us agradi aquest recull i que em feu arribar qualsevol dubte o suggeriment i de bon grat us contestaré el més aviat possible.

Per a comandes directament amb el web de Cossetània Edicions, feu click aquí http://www.cossetania.com/curiositats-naturals-a-prop-de-barcelona-1306

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s