Escriptor, historiador i excursionista

Balanç del Blog dels Indrets Oblidats

Estem situats a la recta final de l’any i és moment de fer un balanç general dels articles realitzats al Blog dels Indrets Oblidats:

100 entrades del Blog

118 entrades; articles descriptius i informatius de diferents indrets oblidats de patrimoni muntanyenc, situats a l’àmbit d’actuació del blog. D’aquests articles, entre d’altres, 49 corresponen a la comarca d’Osona; 16 al Vallès Oriental; 15 al Ripollès; 12 a la Garrotxa; 9 al Berguedà i finalment 5 al Bages.

Cal destacar l’abundant descripció d’indrets de la comarca d’Osona; això es degut a què en un breu espai de temps es veurà editat el primer llibre del blog corresponent a aquesta interessant comarca. El llibre estarà a la venda per internet tant en la web, com a la pàgina de l’editorial i en alguna llibreria especialitzada a concretar.

Estadístiques:

Estadístiques blod dels Indrets Oblidats

Parlem una mica de les estadístiques: A data 12 de desembre del 2013, el mes de l’any que ha tingut més visites ha estat octubre (2907) i la mitjana diària del Blog és la mínima al gener (15) i la més alta al novembre (96). Lògicament aquest increment és òbvi; quantes més entrades hi ha al blog més gent hi acabarà arribant, més aglutinació d’informació estarà recopilada.

D’altra banda, l’entrada més llegida ha estat “El molí de Brotons” amb 455 visites, una mica sorprenent perquè no és dels indrets massa oblidats del Blog i hi ha certes entrades a internet que parlen d’aquest paratge del Moianès. Li segueixen “l’autor del blog” amb 442 visites (hi ha curiositat per saber qui ha al darrere d’aquest blog) i l’àmbit d’actuació (399).

Pel que fa a la pàgina del Blog al Facebook:

Logo facebook· Un total de 1365 fans han fet “M’agrada” al blog

  • · S’han realitzat 11 concursos on s’han sortejat diversos llibres realitzats per l’autor del blog,  s’han fet preguntes de divulgació i coneixement del patrimoni tot jugant.
  • Aquests són els millors concursants, els que han encertat més respostes. Felicitats per saber-ne tant!

 

Els millors concursants blog desembre 2013

Anuncis

2 responses

  1. Retroenllaç: Balanç del Blog dels Indrets Oblidats | Josep Mauri

  2. Retroenllaç: Balanç del Blog dels Indrets Oblidats | INDRETS OBLIDATS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s