Escriptor, historiador i excursionista

Col·lecció Territori i Paisatge

La col·lecció “Territori i paisatge” aproparà al lector encuriosit, d’una forma ràpida, didàctica i propera, als més vistosos municipis o àrees més rellevants, a judici de l’autor, de la geografia catalana. Aspectes geogràfics (orografia, hidrografia, vegetació, clima), econòmics, socials i històrics així com un resum de les principals excursions a peu per la zona descrita, configurarà el format habitual a cadascuna d’aquestes petites monografies locals.

Editats pel propi autor, només impresos sota comanda i en format 15×21 cm, aquests llibres de públic reduït i selecte, seran d’exclusiva venda en aquesta web on es podrà pagar còmodament per paypal.

Fins ara els números editats són els següents:

1 – La vall del riu Ges (gener de 2014). Descripció dels quatre municipis osonencs estesos a la riba d’aquest bonic riu (exhaurit, pendent de nova edició).

2 – Castellcir (novembre de 2014). Descripció d’aquest municipi del Moianès però adscrit al Vallès Oriental.

Nota de premsa

Castellcir“, el nou llibre de Josep Mauri i Portolès

El llibre “Castellcir” és la darrera novetat editorial de l’historiador Josep Mauri i Portolès, editat per l’autor, imprès i distribuït sota comanda a la seva pròpia web.

Amb pròleg de la periodista Griselda Guiteras, aquesta petita monografia local, de 77 pàgines i a tot color, és el segon volum de la col·lecció “Territori i paisatge” que intenta aprofundir, segons a criteri de l’autor, en els millors racons de la geografia catalana. El llibre a part del format tradicional, també es podrà adquirar en pdf per a Ebook en el mateix portal.

Sinopsi: El lector copsarà en aquest llibre, d’una manera ràpida i sintètica, tot el territori i el paisatge d’una bonica part del Moianès oriental. Aspectes geogràfics, físics (orografia, hidrografia, clima, vegetació), mediambientals, demogràfics i econòmics d’un poblet adscrit al Vallès Oriental però amb trets i característiques ben peculiars.

Després de la descripció del municipi, el llibre és complementat amb sis excursions a peu per tal de divulgar els principals punts d’interès i de visita imprescindible.

Preu: 13 € (incloses despeses d’enviament per correu certificat)

-no oblidis posar la teva adreça postal a la comanda i si vols el llibre amb dedicatòria-

Castellcir portada1
Buy Now Button

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s