Escriptor, historiador i excursionista

Llibres i crítica

**** Període 2016-2011 ****

—- Promoció del meus últims llibres  i crítica de: “Garrotxa 20 excursions a peu”, “Castellcir, territori i paisatge”, “La vall del riu Ges, territori i paisatge“, “Curiositats naturals a prop de Barcelona” (2012), les noves edicions del “50 itineraris a peu per Catalunya” i qüestions referents al Blog dels Indrets Oblidats les podeu trobar en aquest enllaç “Llibres i crítica” —-

**** Període 2011-2001 ****

En aquesta secció trobareu que han dit sobre mi en els diferents mitjans de comunicació: premsa, revistes especialitzades, pàgines web, etc. Malauradament no tinc les emissions de televisions comarcals ni arxius de so de transmissions de programes per ràdio comarcals.

Referent a “A peu per la Garrotxa”: article al bloc personal “LlunÀtic” del filòleg David Madueño el 6/9/2010

Article al blog llunàtic

Referent a “50 itineraris a peu per Catalunya”: article publicat al bloc personal de Jordi Ferré, gerent d’Edicions Cossetània, referent a la 5a edició del llibre el 28/5/2010. A l’actualitat portem més de 10.000 exemplars venuts!. Tota una fita! Enllaç a l’article 

Critica Jordi Ferré 5a edicio 50 itineraris

Referent “A peu per la Garrotxa” el llibre es troba entre els més venuts a Edicions Cossetània a finals d’agost del 2006.

A  peu per la Garrotxa els mes venuts 001

Referent a “A peu per la Garrotxa” se’n fa ressò el Web de la Diputació de Barcelona, Xarxa de Parcs Naturals a data de 18/7/2006

A peu per la Garrotxa article Diputacio

Referent a “A peu per Osona”: el llibre figura entre els més venuts a la llibreria “La Tralla” de Vic la setmana del 19 de març del 2003 a l’apartat de “no ficció” i en català.

A peu per osona mes venuts

Referent a “50 itineraris a peu per Catalunya”: notícia apareguda a la revista “Muntanya” del Centre Excursionista de Catalunya núm. 840 corresponent al mes d’abril del 2002

noticies muntanya - 50 itineraris 001

Full de darrera

noticies muntanya - 50 itineraris 001 (2)

Referent a “50 itineraris a peu per Catalunya”: notícia apareguda a la revista “Vèrtex” núm. 182 corresponent al mes de març del 2002 referent a la presentació del llibre guanyador i de l’accèssit del I Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya atorgat conjuntament per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Edicions Cossetània.

noticies - 50 itineraris 001

Referent a “50 itineraris a peu per Catalunya”: crítica emesa per Francesc Roma a la revista “Vèrtex” núm. 182 corresponent al mes de març del 2002 a la secció “Novetats Editorials”. En aquesta primera edició els mapes encara estaven fets a mà i les fotografies eren en blanc i negre.

Referent a “50 itineraris a peu per Catalunya”: acte de presentació de les obres guanyadores del I premi Vèrtex (guanyador i accèssit) a la sala d’actes del Centre Excursionista de Catalunya (gener 2002)

Accessit Vèrtex

One response

  1. Retroenllaç: La 6a edició de llibre “50 itineraris a peu per Catalunya” en marxa | Josep Mauri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s